En stilpolis i skogen
Svenska Cycling Plus
En stilpolis i skogen

Back in business

Tre friska dagar, fyra träningspass. Har sakta ökat längd och intensitet på passen och har för avsikt att fortsätta så. Vädret här i Kristianstad har varit sjuk fint, jag har till och med kunna lämna benvärmarna hemma. Har cyklat runt och bara njutit, tryckt till lite när jag känt för det och försökt flyta.

I måndags kväll var jag och hämtade min nya hoj, vilket monster! Än är det för tidigt att säga så mycket om den, förutom att den är snygg, lätt och sjukt kul att köra, men framöver kommer jag skriva en mer ingående recension om vad det är som gör den snabbare än min gamla och varför jag tror att den är optimal för MTBO.

DSC_0010

Vintervita ben och ett styre som når halvvägs runt ekvatorn

DSC_0020

450 höjdmeter på 20 km är inte illa pinkat för att vara Skåne. Fick ta på schweizer-kitet för att klara backarna.

IMG_20140311_154323

Premiärturen igår. Det här vädret kan man inte klaga på!

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons