En stilpolis i skogen
Svenska Cycling Plus
En stilpolis i skogen

Fortsatt snuvig

Min förkylning visar fortfarande en oerhörd kärlek till mig, en kärlek som inte är besvarad. Jag försöker säga åt den att det är dags att släppa taget, men den vägrar acceptera. Antar att den fortfarande är i förnekelse-stadiet, men snart borde den inse att det är hög tid att sticka. Om jag bara ignorerar den kanske den tröttnar till slut?

I onsdags eftermiddag svängde jag förbi PlusPraktik för att räta ut min rygg lite. Knack, knack, knack sa det, sen var ryggen rak och benen lika långa igen, fantastiskt!

DSC_0434

Ett väntrum i min smak.

Igår trotsade jag förkylning och stack tillsammans med min vapendragare Badenfelt ut för att fixa lite bilder till ett reportage i Magasin Kristianstad, eftersom de inte kunde ta några bilder själva. När vi kommit hem och satt oss för att börja titta igenom bilderna ringde dock reportern och undrade om jag hade tid att ta några bilder i studio nästa vecka istället… Därför kommer bilderna upp här istället. Eftersom allt är taget med en iPhone-kamera får ni ha överseende med kvalitén.

IMG_1295 IMG_1318 IMG_1333 IMG_1336 IMG_1328 IMG_1348

 

 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons