En stilpolis i skogen
Svenska Cycling Plus

Efter helgens arbetsinsats sa mitt immunförsvar tack och hej och lämnade mig med en förkylning. En aning otacksamt måste jag säga. Besökte apoteket för att se om de hade något med pseudoefidrin i, Bäckström och hela NHL-kollektivet säger ju att det är jäkla bra grejer om man känner sig lite nere, men icke. Nöjde mig med min vanliga, icke dopingklassade allergimedicin och ett gäng halstabletter.

Eftersom det är så synd om mig har jag passat på att tröstshoppa lite. Insåg efter en inventering att jag behövde komplettera min landslagsdress, sagt och gjort:

DSC_0117

X-Kross Shiny blue bågar med lite gula pimp-detaljer och en clear mirror-lins, perfekt för MTBO!

 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons