En stilpolis i skogen
Svenska Cycling Plus

Med tanke på förra veckans förkylning hade jag inga större förhoppningar på kroppen under denna veckan. Trots det har formen känts förvånansvärt bra och jag har kunnat träna på ordentligt. Totalt blev det nio pass, fem cykel och fyra löpning. Litet minus att det inte blev något styrkepass.

IMG_20140314_095512

IMG_20140316_171306

Två bilder från en av veckans nyckelträningar, Natt-Cupen på Kjuge Kull. Den första är tagen strax innan start och den andra en stund efter att jag gått imål. Loppet för min del gick okej, åtminstone första halvan. Ut på andra slingan fick jag betala för att jag sprungit lite över min förmåga och koncentrationen tröt lite. För den kartintresserade finns mina GPS-spår här och här!

IMG_20140314_194224

Inspirerad av förra helgens Strade Bianche  körde jag mina backrundor i Markaryd i fredags. Tyvärr är inte grusvägarna lika vita där.

Lördag-söndag har vi haft finläger med klubben i Örkelljunga, och som avslutning sprang vi en trevlig tävling nere i Röstånga på Söderåsen, även idag blev det alltså kuperat. Kartan hittar man här.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons