En stilpolis i skogen
Svenska Cycling Plus
En stilpolis i skogen

Testat: Supertunn tröja från Maloja

I drygt tre månader har jag använt en tröja från Malojas sommarkollektion, och jag gillar den så mycket att jag tillägnar den ett eget inlägg. Efter ett oräkneligt antal spinningpass kan jag nu konstatera följande:

TodraM är tröjan som är så tunn att den nästan inte finns. Den andas så bra att mitt VO2max får mindervärdeskomplex. Och den sitter så skönt att jag överväger att aldrig mer använda hälften av cykeltröjorna jag har slarvigt inslängda i min garderob.

TodraMfram TodraMbak

Tyvärr kan man nog glömma att någonsin använda tröjan utomhus i Sverige, om det inte är helt vindstilla och värmebölja. Avsaknad av vind och förekomst av värme brukar det dock finnas gott om i spinningsalar och testcykelrum, ställen där svenska cyklister spenderar mer tid än kanske något annat cyklande folk.

Skulle man ha förmånen att åka på cykelresa till sydligare breddgrader kan jag tänka mig att TodraM kommer väl till pass. Med solen i ryggen uppför Alpe d’Huez eller längs en strand på Mallorca finns det nog få plagg som passar bättre.

Tröjan kostar ca 950 kr, och du hittar var du ska köpa den på www.maloja.de

DSC_0077

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons