En stilpolis i skogen
Svenska Cycling Plus
En stilpolis i skogen

Veckosummering

Då var en till träningsvecka till ända. Har haft en riktigt schysst träningsperiod nu med riktigt bra pass sen månadsskiftet. Denna veckan landade på åtta pass (1 löpning, 1 styrka och 6 cykel), sammanlagt strax över elva timmar. Helt okej för att vara mig. Ser fram emot vilodag imorgon och en överlag lugnare vecka.

Idag tog jag cykelcrossen och körde lite MTBO, kombinationen kartställ och bockstyre är dock inte klockren. Svänger man för snävt åt höger så drar man ut bakbromsvajern, inte helt optimalt men lite spänning i vardagen.

 

DSC_0095 (1)

Det var sån värmebölja i Bockeboda att det gick att köra med sommarskor och utan handskar, kanske är det dags att lägga benvärmarna på hyllan snart också?

 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons